Pluktuin Hempens-Teerns

Project

Pluktuin Hempen Teerns is sinds juli 2022 geopend!! Een boeket plukken is heel gemakkelijk. Scan de QR code op het bord van de antieke Dodge truck en pluk een prachtig veldboeket.
Het veld achter de boerderij was bij de start al plukrijp! Met je boeket steun je ook gelijk een goed doel. De opbrengst van de pluktuin gaat naar: Agrarisch Natuurfonds Fryslân, Straatpastoraat Leeuwarden en de Buurvrouw & Buurvrouw bus.

Pluk een mooie bos veldbloemen voor het goede doel!

Insecten en mensen houden van bloemen! Bloemen geven kleur en maken je vrolijk. En hoe leuk is het als je die bloemen zelf mag plukken. Lionsclub Leowardia heeft een pluktuin in Hempens Teerns gerealiseerd voor het inzamelen van geld voor drie fantastische goede doelen. De zaadjes zijn ingezaaid en het groeien is begonnen.

Wandel een rondje, geniet van het uitzicht en ga naar huis met een prachtige bos. 

Hoe meer bossen bloemen je koopt, hoe meer goede doelen je steunt. Ook leuk om kado te geven! 

Hoe werkt het? 

1. Kies hoeveel bossen bloemen je dit jaar wilt komen plukken. 
2. Betaal via onze webshop.
3. De pluktuin is inmiddels plukrijp. Je kiest zelf wanneer je komt plukken. het veld achter de boerderij (veld 2) is al prachtig! De pluk is wel onder voorbehoud van weersomstandigheden die de bloei negatief beïnvloeden!
4. Pluk je bos bloemen en geniet. Een bos bloemen staat ongeveer gelijk aan de bloemen die op 1 m2 staan. 
5. Wil je meer vierkante meters bloemen afnemen en sponsor worden? Dat vinden we natuurlijk heel fijn. Vanaf 30 vierkante meter zetten we je logo op deze site en word je uitgenodigd voor de opening.